Behöver du hjälp att måla om i Borås?

Håller du på att renovera huset? Oavsett om du behöver hjälp med en nybyggnation, ett renoveringsprojekt eller ett våtrum, kan vi hjälpa dig. Vi på Emils Måleri har många års erfarenhet i branschen och utför alla typer av måleriarbeten. Vi kan hjälpa till både när det kommer till utvändigt arbete och inomhus. Vi har dessutom våtrumsbehörighet och kan utföra uppsättning av våtrumstapeter samt väv.

Färg och tapeter i Borås – vi hjälper dig

Oavsett hur omfattande ditt renoverings- eller nybyggnadsprojekt är, kan vi på Emils Måleri garanterat hjälpa dig. Vi utför både ommålning av såväl fasader som snickerier och kan givetvis även sätta tapeter i Borås. När du vill ha ett perfekt resultat är det alltid bäst att anlita en målerifirma med professionella målare, risken finns annars att du inte blir nöjd. Att renovera och måla om i Borås är något vi gör regelbundet, du får gärna kolla in våra referensprojekt för mer inspiration.

Vi sätter färg på Borås

För dig som behöver hjälp med grundarbeten och andra typer av måleri och tapetsättning har du kommit helt rätt. Vi på Emils Måleri utför arbeten hos såväl privatpersoner som hos kommuner och företag. Om du vill veta mer om hur vi jobbar, vilka priser vi har eller har andra funderingar får du gärna kontakta oss. Vi kan återkomma med en kostnadsfri offert!

Läs mer om våra tjänster: