Tjänster

Behöver du hjälp att måla om?

Håller du på att renovera huset? Eller kanske bygger du nytt? Oavsett om du behöver hjälp med en nybyggnation, ett renoveringsprojekt eller ett våtrum, kan vi hjälpa dig. Givetvis bistår vi med hjälp oavsett hur omfattande ditt projekt är. Vi på Emils Måleri har många års erfarenhet i branschen och utför alla typer av måleriarbeten. Vi kan hjälpa till både när det kommer till utvändigt arbete och inomhus. Dessutom har vi våtrumsbehörighet och kan utföra uppsättning av våtrumstapeter samt väv.

Färg och tapeter – vi hjälper dig

Vi utför både ommålning av såväl fasader som snickerier och kan givetvis även tapetsera. När du vill ha ett perfekt resultat är det alltid bäst att anlita en målerifirma med professionella målare, risken finns annars att du inte blir nöjd. Att renovera och måla om är något vi gör regelbundet, du får gärna kolla in våra referensprojekt för mer inspiration.

Vi på Emils Måleri utför arbeten hos såväl privatpersoner som hos kommuner och företag. Om du vill veta mer om hur vi jobbar, vilka priser vi har eller har andra funderingar får du gärna kontakta oss. Vi kan återkomma med en kostnadsfri offert!

Läs mer om våra tjänster:

Emils Måleri

Gässlösavägen 28 504 41 BORÅS

Telefon: 033 – 12 41 42