Emils Måleri
Ni väljer – Vi realiserar

Målare Borås

Professionellt måleri med en personlig touch

Emils Måleri är dina lokala målare i Borås. Vi är ett företag med bred verksamhet och lång branscherfarenhet. Som målare åtar vi oss små som stora uppdrag och vänder oss till såväl privatpersoner som företag och kommuner.

Här kan du som kund få hjälp med det mesta inom branschen. Vår kompetens omfattar in- och utvändigt måleri, tapetsering och våtrum. Givetvis ser vi alltid till att utföra det förarbete som krävs för att kunna uppnå ett kvalitativt resultat som håller i det långa loppet.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert!

Målare Borås

Målare Borås

Emils Måleri grundades 1993 av Kurt Emilsson. Med 45 års yrkeserfarenhet i ryggen driver Kurt idag företaget tillsammans med sin son Jonas Emilsson. Sammanlagt är vi 17 kompetenta målare som är redo att ta sig an ditt uppdrag.

Vår verksamhet utgår från Borås och vi arbetar i första hand inom ett område på omkring sex mil omkring Borås. Därmed har vi ett relativt stort upptagningsområde. Vi är flexibla och tar oss till dig!

Våra tjänster

Invändigt måleri

Hos oss finns ett brett tjänsteutbud inom branschen, däribland invändigt måleri. Vi erbjuder kvalitativ hjälp med att måla om inomhus, vi kan måla allt från tak till golv. Självklart genomför vi förarbetet som behövs för att du ska få ett bra resultat. Vår målbild är att du ska få ett resultat som håller i många år framöver.

Utvändigt måleri

Måleriarbeten utomhus är ofta slitsamt och ett utdraget arbete där man behöver ta hänsyn till väder och vind. Våra målare utför både små och stora måleriuppdrag vid renoveringar såväl som nybyggnationer. Här finns rätt kompetens för att ge dig den bästa tänkbara hjälpen med utvändigt måleri.

Våtrum

Vårt företag innehar våtrumsbehörighet och kan därmed hjälpa dig vid renovering eller byggnationer av kök, badrum och andra våtrum. Inom företaget finns både omfattande kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med våtrumstapet och våtrumsväv. Av oss får du all den hjälp du behöver med ditt våtrum.

Emils Måleri

Gässlösavägen 28 504 41 BORÅS

Telefon: 033 – 12 41 42