Invändigt måleri

Vi sätter färg på vardagen

Vi på Emils Måleri har många år i bagaget när det kommer till invändigt måleri. Av oss kan du därmed få hjälp med måleriarbeten inomhus. Det kan handla om allt från takmålning eller målning på väggar till mindre snickerier, lister och fönsterkarmar.

Vid all typ av målning krävs det stor noggrannhet. Det är viktigt att grundarbetet utförs med precision, allt för att säkerställa ett fint resultat och hög hållbarhet. Våra skickliga målare har inte bara erfarenhet, de använder sig dessutom av bra och kvalitativa produkter. Det gör att vi kan uppnå kvalitativa och hållbara resultat.

Element, dörrar, lister och väggar – invändigt måleri kan vara nästan vad som helst. Beroende på vad det är som ska målas om kan förarbetet se lite olika ut. På trä behöver gammal färg skrapas bort och eventuellt bytas ut, gäller det målning av element krävs en annan typ av förarbete.

Du får gärna kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert. Vi kan även berätta mer om hur vi arbetar, tidsåtgång och svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett hur stort eller litet projektet är.

Emils Måleri

Gässlösavägen 28 504 41 BORÅS

Telefon: 033 – 12 41 42