Utvändigt måleri

Få hjälp med att måla om utvändigt

Att måla om utvändigt är något många drar sig för att göra. Och inte undra på. Det är ett slitsamt och utdraget arbete som kräver noggrannhet. Vi på Emils Måleri kan hjälpa till med utvändigt måleri, vi utför både mindre och större projekt och allt från renoveringsprojekt till nybyggnationer. Det är stor skillnad mellan att måla utomhus och inomhus eftersom väder och vind behöver tas i beaktning. Vi använder oss av kvalitativa och så miljösäkra produkter som möjligt.

Det är många saker som måste göras inför ett målningsarbete utomhus. Bland annat ska gammal färg skrapas bort, skadat trä måste eventuellt bytas ut och det ska slipas och grundmålas. Vår målerifirma har många års erfarenhet av målning utomhus och arbetar rutinerat, effektivt och noggrant. Kanske behöver du endast hjälp med dörrar och fönster? Eller är det hela fasaden som ska målas om? Oavsett vad du behöver göra kan vi garanterat hjälpa till.

Ta gärna en titt på våra referensarbeten för att se tidigare arbeten vi genomfört. Funderar du på priset? Kontakta oss redan idag så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert.

Emils Måleri

Gässlösavägen 28 504 41 BORÅS

Telefon: 033 – 12 41 42