Vi utför invändig målning i Borås

Håller du på att renovera hemmet? Eller pågår det en nybyggnation? Oavsett vilket projekt du behöver hjälp med så har du kommit helt rätt. Vi på Emils Måleri har många år i bagaget och kan hjälpa dig med invändig och utvändig målning. Att måla om inne i Borås sysslar vi med regelbundet. Det kan handla om allt från takmålning eller målning på väggar till mindre snickerier, lister och fönsterkarmar. Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett hur stort eller litet projektet är.

Invändig målning i Borås

Precis som vid en utvändig målning så krävs det stor noggrannhet även för inomhusmålning. Det är viktigt att grundarbetet utförs med precision, allt för att säkerställa ett fint resultat och hög hållbarhet. Våra skickliga målare har inte bara erfarenhet, de använder sig dessutom av bra och kvalitativa produkter. Vår färgleverantör är Flügger Färg.

Vilken typ av invändig målning i Borås behöver du hjälp med?

Element, dörrar, lister och väggar – invändig målning kan vara nästan vad som helst. Beroende på vad det är som ska målas om kan förarbetet se lite olika ut. På trä behöver gammal färg skrapas bort och eventuellt bytas ut, gäller det målning av element krävs en annan typ av förarbete. Du får gärna kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert. Vi kan även berätta mer om hur vi arbetar, tidsåtgång och svara på dina frågor.