Få hjälp med att måla om ute i Borås

Att måla om utvändigt i Borås är något många drar sig för att göra. Och inte undra på. Det är ett slitsamt och utdraget projekt som kräver noggrannhet. Kanske har du själv målat om huset någon gång? Vi på Emils Måleri kan hjälpa till med utvändig målning i Borås, vi utför både mindre och större projekt och allt från renoveringsprojekt till nybyggnationer. Det är stor skillnad mellan att måla utomhus och inomhus eftersom väder och vind behöver tas i beaktning. Vi använder oss av kvalitativa och så miljösäkra produkter som möjligt, vår färgleverantör är Flügger Färg.

Dags att måla om utvändigt i Borås?

Det är många saker som måste göras inför ett målningsarbete utomhus. Bland annat ska gammal färg skrapas bort, skadat trä måste eventuellt bytas ut och det ska slipas och grundmålas. Vi på Emils Måleri har många års erfarenhet av målning både inomhus och utomhus och arbetar rutinerat, effektivt och noggrant. Kanske behöver du endast hjälp med dörrar och fönster? Eller är det hela fasaden som ska målas om? Oavsett vad du behöver göra kan vi garanterat hjälpa till.

Få inspiration när du ska måla om utvändigt i Borås

Utvändig målning i Borås har vi sysslat länge med. Du får gärna ta en titt på våra referensarbeten här på sidan. Funderar du på priset? Kontakta oss redan idag så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert. Vi utför oftast måleriarbeten i Borås och inom en radie på cirka sex mil.