Våtrum

Kontakta oss – vi har våtrumsbehörighet

Dags att renovera badrummet? Vi på Emils Måleri har våtrumsbehörighet och kan utföra måleriarbeten i såväl kök som badrum. Vi kan hjälpa till att sätta våtrumstapet och våtrumsväv. Gäller det ett större renoverings- eller nybyggnationsprojekt? Inga problem. Vi utför allt från mindre måleriarbeten hos privatpersoner till mer omfattande projekt hos kommuner och företag.

Att utföra arbeten i våtrum kräver ofta behörighet av flera slag. Skulle ett arbete utföras på ett felaktigt sätt kan nämligen konsekvenserna bli svåra. Läckor i våtrum kan leda till mögel och att till slut behöva göra om hela jobbet. Att vi har våtrumsbehörighet  innebär att du kan känna dig trygg när du behöver hjälp med exempelvis sättning av våtrumsväv.

Fördelar när du anlitar ett företag med våtrumsbehörighet

Det finns stora fördelar med att anlita en målerifirma med våtrumsbehörighet, särskilt om du behöver hjälp med en större renovering. Vi kan då utföra allt från utvändig målning till målning inomhus oavsett rum. Reglerna för att sätta upp våtrumstapet eller våtrumsväv har förändrats genom åren, att vi är behöriga innebär att vi följer de aktuella reglerna.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Emils Måleri

Gässlösavägen 28 504 41 BORÅS

Telefon: 033 – 12 41 42